یکی از مهم ترین لباس های مردانه که تنوع زیادی هم دارند و اندازه در آنها خیلی مهم است، شلوار می باشد. با رواج پیدا کردن کسب و کارهای آنلاین و عادت مردم به خرید از فروشگاه های اینترنتی، زیاد با این سوال مواجه می شویم که سایز شلوار مردانه را چگونه انتخاب کنیم که دقیق باشد و نیازی به مرجوع کردن کالا وجود نداشته باشد! اگر شما هم جز خانواده شیکسونی ها باشید، امروز می توانید تمام فوت و فن یک خرید با اندازه دقیق را یاد بگیرید و بعد از این بدون ترس سفارشات خود را از دورترین نقاط ایران با خیالی راحت ثبت کنید. پس با ما همراه باشید.
شلوار مردانه چه سایزهایی دارد؟
شلوارهای مردانه در قسمت های مختلف این لباس اندازه های مختلفی دارند. رایج ترین اندازه هایی که هنگام خرید این محصول باید به آن ها توجه کنید در ادامه آمده است.
- اندازه کمر : اندازه کمر شلوار بر حسب اینچ یا سانتی متر محاسبه می شود. برای پیدا کردن اندازه کمر خود، دور باریک ترین قسمت کمر خود را اندازه بگیرید، معمولا این قسمت درست بالای ناف شما قرار دارد. جایی که گودترین قسمت بدن شما است و اغلب کمر شلوار خود را در آن جا می اندازید.
- اندازه ران : برای اندازه گیری این قسمت، پهن ترین قسمت ران خود را پیدا کنید و با سانتی متر خیاطی آن را اندازه بگیرید. مقداری پایین تر از کشاله ران، معمولا جایی است برای اندازه گیری این بخش از بدن باید به آن توجه کنید.
- قد شلوار مردانه : از بالای کمر تا پایین لبه شلوار را قد شلوار می گویند. تا جایی که می خواهید شلوار شما روی آن قسمت بیفتد را برای این بخش درنظر بگیرید.
- سایز فاق : اندازه فاق به گشادی شلوار در قسمت فاق اشاره دارد. شلوارهای با فاق بلند فضای بیشتری در قسمت فاق دارند که می تواند برای مردانی که ران های پهن تری دارند راحت تر باشد. شلوارهای با فاق کم، گشادتر هستند و ممکن است برای مردانی که کمر باریک تری دارند مناسب تر باشند.
برای اینکه خرید دقیقی داشته باشید، حتما این چند اندازه را همراه خود داشته باشید. با بودن این چند عدد حتی نیازی به حضور خود شما هم نیست و هرکسی به راحتی می تواند یک شلوار با اندازه دقیق برای شما بخرد.
همچنین در این شرایط راحت تر می توانید به صورت اینترنتی نیز شلوار مورد علاقه خود را ثبت سفارش کنید. زیرا معمولا در سایت های فروش شلوار مردانه، این اندازه ها برای هر محصول مشخص است.
فوت و فن انتخاب شلوار مردانه با سایز مناسب
پس از اینکه اندازه های لازم که در بخش قبل به آن ها اشاره شد را محاسبه کردید، حالا باید جدول سایزبندی را بررسی کنید. هر سازنده ای سیستم سایزبندی خاص خود را دارد، بنابراین قبل از خرید شلوار، جدول سایزبندی مربوط به آن شرکت را بررسی کنید. نگران نباشید این جدول اغلب همراه هر محصول ارائه می شود. رایج ترین جدولی که با اعداد گفته شده بدست می آید جدول زیر است.
اگر هنگام خرید آنلاین جدولی در اختیار شما قرار داده نشده بود، به آسانی و بدون نگرانی می توانید از جدول زیر که استاندارد اروپایی (EU) و انگلیسی (UK) است استفاده کنید.
نکته ای که در این جدول وجود دارد این است که عرض کمر نصف دور کمر می باشد.
- شلوار مردانه با سایز 40:
عرض کمر 37/ فاق شلوار 24/ قد شلوار 99 - شلوار مردانه با سایز42:
عرض کمر 38/ فاق شلوار 24/ قد شلوار 101 - شلوار مردانه با سایز 44:
عرض کمر 42/ فاق شلوار 25/ قد شلوار 102 - شلوار مردانه با سایز 46:
عرض کمر 44 /فاق شلوار 25/ قد شلوار103 - شلوار مردانه با سایز 48:
عرض کمر 47 / فاق شلوار 26/ قد شلوار 103 - شلوار مردانه با سایز 50:
عرض کمر 48 / فاق شلوار 27/ قد شلوار 103
جدول زیر نیز عموما برای تشخیص سایز های استاندارد آمریکایی قابل استفاده است :
کدام شلوارهای مردانه حتما باید طبق سایز خریداری شوند؟
اگر می خواهید شلوار خوش فرم و راحتی داشته باشید به سایز آن اهمیت بدهید. برخی از انواع شلوارها حساسیت بیشتری نسبت به سایز دارند و عدم تناسب سایز آن ها می تواند ظاهر نامناسبی ایجاد کند. در ادامه به چند نمونه از این شلوارها اشاره می کنم:
- شلوار کتان و پارچه ای
شلوارهای پارچه ای و کتان باید کاملاً اندازه باشند. شلواری که خیلی تنگ باشد، حرکت کردن فرد را دشوار می کند و ظاهر نامناسبی ایجاد می کند. از طرف دیگر، شلواری که خیلی گشاد باشد، شلخته و نامرتب به نظر می رسد.
- شلوار جین
شلوار جین مدل ها و جنس های مختلفی دارد. برخی از مدل ها مانند شلوار لی یا جین اسکینی باید کاملاً اندازه باشند و به اصطلاح فیت تن باشند. در حالی که مدل های دیگر مانند شلوار جین بوت کات یا مام استایل می توانند کمی گشادتر باشند.
- شلوار ورزشی
شلوار ورزشی باید به اندازه ای گشاد باشد که به شما آزادی حرکت کافی را بدهد. اما در عین حال نباید آنقدر گشاد باشد که هنگام ورزش از پای شما بیفتد و اذیت کننده باشد.
انتخاب سایز مناسب شلوار تا حد زیادی به سلیقه شخصی شما بستگی دارد. برخی افراد ترجیح می دهند شلوارهایشان کمی گشادتر باشد، در حالی که برخی دیگر شلوارهای فیت و چسبان را می پسندند.
شلوارهای مردانه ای که بهتر است آن ها را با سایز بزرگ تر سفارش دهید
هنگام انتخاب شلوار، مهم است که شلواری را پیدا کنید که از نظر اندازه مناسب باشد. شلوار خیلی تنگ یا خیلی گشاد مطمئنا ظاهر مطلوبی ندارد و شما هم در آن احساس راحتی نمی کنید. البته باید نوع شلواری را که می خواهید بپوشید در نظر بگیرید. به عنوان مثال، شلوارهای رسمی معمولاً از پارچه ای ضخیم تر از شلوارهای غیررسمی دوخته می شوند و ممکن است نیاز به سایز بزرگتری داشته باشند. شلوارهای رسمی چون با کمربند قابل تنظیم هستند اگر آن ها را یک سایز بزرگتر سفارش بدهید نیز مشکلی به وجود نمی آید.
شلوار کارگو مردانه نیز نوع دیگری از شلوارهای مردانه است که می توانید آن را یک سایز بزرگ تر سفارش دهید. شلوار کارگو نوعی شلوار با جیب های بزرگ وصله دار است که معمولاً از پنبه یا کتان ساخته می شود. این شلوار به دلیل کاربردی بودن و راحتی اش بسیار محبوب است. فروشگاه شیکسون نیز مدل های مختلفی از این شلوار را در ویترین خود جای داده است. شما می توانید این شلوار را هم به صورت لباس روزمره و هم به صورت لباس کار بپوشید.
قواره شلوار با سایز شلوار مردانه چه فرقی دارد؟
قواره شلوار و سایز شلوار دو مفهوم مجزا در انتخاب شلوار مناسب هستند. قواره شلوار به نوع برش و گشادی یا تنگی شلوار در قسمت های مختلف مانند ران، کمر و دمپا اشاره دارد. برای مثال قواره های رایج شلوار عبارتند از:
- قواره معمولی (Regular): این قواره متناسب با فرم بدنی معمولی است و نه خیلی گشاد و نه خیلی تنگ است.
- قواره اسلیم فیت (Slim Fit): این قواره در قسمت ران و کمر تنگ تر از قواره معمولی است و به بدن می چسبد. آقایانی که به پوشیدن کت شلوار مردانه علاقمند هستند، بهتر است شلوار خود را در این قواره خریداری کنند.
- قواره راسته (Straight): این قواره از بالا تا پایین شلوار تقریباً یکسان است و گشادی یا تنگی خاصی ندارد.
- قواره بوت کات (Bootcut): این قواره در قسمت ران و کمر متناسب و در قسمت دمپا کمی گشادتر می شود.
- قواره بگ (Baggy): این قواره در قسمت ران، کمر و دمپا گشاد است و استایل راحتی ایجاد می کند.
سایز شلوار به اندازه های عددی مانند 32، 34، 36 و غیره اشاره دارد که بر اساس دور کمر و قد شلوار تعیین می شود. سایز شلوار به طور کلی نشان دهنده گشادی یا تنگی شلوار در قسمت کمر و قد آن است.
انتخاب قواره مناسب شلوار به سلیقه شخصی و فرم بدنی شما بستگی دارد، اما انتخاب سایز مناسب شلوار به تناسب آن با اندازه های بدنتان مرتبط است.
ممکن است دو شلوار با سایز یکسان، قواره های متفاوتی داشته باشند. به عنوان مثال، یک شلوار لی با سایز 34 در قواره اسلیم فیت، تنگ تر از یک شلوار لی با سایز 34 در قواره معمولی خواهد بود.
برای اطلاعات بیشتر در مورد انواع فرم بدن و لباس مناسب آن میتوانید به مطلب راهنمای انتخاب لباس مردانه براساس فرم بدن مراجعه کنید.
محاسبه سایز شلوار مردانه از روی وزن فرد
با نزدیک شدن به مناسبت هایی مانند روز مرد ، ولنتاین و تولد آقایان، یکی از گزینه هایی که به عنوان هدیه مردانه پیش رو دارید، خرید شلوار مردانه است. اما شاید بخواهید این کادو را به صورت سوپرایز به عزیزانتان هدیه بدهید، در این صورت می توانید از راه حل زیر برای انتخاب درست سایز شلوار مردانه استفاده کنید و حتی با اینکه حدودی بوده و استثناهایی دارد اما در اکثر موارد درست بوده وهیچ کس هم به کادوی شما شک نمیکند.
ترفندی که می خواهیم به شما آموزش بدهیم خرید شلوار مردانه با استفاده از وزن فرد است. برای این کار طبق لیست زیر عمل کنید.
- آقایانی با وزن 85 تا 100 کیلو سایز 3ایکس
- آقایانی با وزن 80 تا 87 سایز 2ایکس
- آقایانی با وزن 70 تا 80 ایکس لارج
- آقایانی با وزن زیر 70 لارج
- آقایانی با وزن زیر 60 مدیوم
سخن آخر
خرید اینترنتی شلوار می تواند چالش برانگیز باشد، زیرا نمی توانید شلوار را قبل از خرید امتحان کنید. با این حال، با رعایت نکات زیر می توانید شانس خود را برای انتخاب سایز مناسب افزایش دهید:
- اندازه های خود را به درستی محاسبه کنید.
- جدول سایزبندی را با اندازه هایی که دارید بررسی کنید.
- نظرات مشتریان را بخوانید. این نظرات می تواند اطلاعات مفیدی در مورد تناسب و اندازه شلوار ارائه دهد.
- از فروشگاه های معتبر خرید کنید. فروشگاه های معتبر معمولاً سیاست های مرجوعی و تعویض کالا دارند که در صورت عدم تناسب سایز شلوار، می توانید آن را مرجوع یا تعویض کنید. شیکسون یکی از فروشگاه های معتبر در زمینه فروش شلوارهای مردانه است که مشتریان می توانند قبل از خرید، با کارشناسان آن تماس بگیرند و از تمامی جزئیات اندازه ها آگاه شوند تا خریدی دلپذیر و فوق العاده را تجربه کنند.
- اگر بین دو سایز شک دارید، سایز بزرگ تر را انتخاب کنید.