همه ما درباره لباس هایی که باید در موقعیت های مختلف بپوشیم، فکر می کنیم اما ترجیح می دهیم در مراسم هایی مانند مراسم ختم یا مراسم بزرگداشت خیلی توجهات را به خود جلب نکنیم. مراسم ختم یکی از آن موقعیت هایی است که حضور ما صرفا در هم دردی با فرد غم دیده خلاصه می شود، بنابراین هدف یک فرد محترم برای حضور در چنین مراسمی صرفا ادای احترام به خانواده داغدار و تقدیم آرامش به آن هاست، نه این که بخواهد با استایلی مورد توجه خودنمایی کند. بنابراین، برای شرکت در یک مراسم بزرگداشت، می بایست برخی نکات کلیدی و مهم را حتما در نظر داشته باشیم.
در نظر داشته باشید که پوشیدن لباس هایی که جلب توجه می کنند، در مراسم های بزرگداشت نشانه خوش پوشی و خوش تیپی شما نیست، بلکه نشان از این دارد که شما قادر به تفکیک استایل ها برای موقعیت های مختلف نیستید. پوشیدن لباس مناسب احترام شما را به افراد عزادار نشان می دهد و باعث می شود تا تمام تمرکزها بر روی مراسم باشد. در فرهنگ لاتین و غربی، لباسی مناسب برای مراسم ختم در کت و شلوار تیره، کراوات خنثی و کفش هایی واکس زده خلاصه می شود. طبق این قاعده، دیگر نیازی به پوشیدن هیچ چیز اضافه ای در این مراسم نیست. در کنار چیزهایی که از آن ها نام برده شد، می توان از اکسسواری مانند پاپیون در رنگ های تیره و خنثی استفاده کرد. سعی کنید تا جایی که می توانید از رنگ های روشن و اکسسوار اضافه پرهیز کنید.
یکی از نکات کاملا عاقلانه برای یک مراسم ختم این است که از خانواده داغدار سوال کنید که آیا برای مراسم عزیز از دست رفته شان طرح لباس هماهنگی را در نظر دارند یا خیر. اگربه کت و شلوار دسترسی ندارید و یا تهیه آن در مدت زمانی کوتاه برایتان مقدور نیست، سعی کنید لباس هایی بپوشید که تن رنگ آن ها خنثی و رو به تیره باشد.
قوانین پایه پوشش مردان در مراسم بزرگداشت:
- کت و شلوارهای تیره و یا پیراهن های دکمه دار بپوشید.
- پیراهن های آستین بلند یا یقه ای مناسب بپوشید.
- از کمربند استفاده کنید و پیراهنتان را درون شلوار قرار دهید.
- از کفش های رسمی استفاده کنید.
- کت و شلوار را حتما با کراوات بپوشید.
- شلوار پارچه ای ساده، پولوشرت و کمربند بپوشید.
- شلوار پارچه ای ساده، پیراهن دکمه دار و کراوات بپوشید.
- شلوار پارچه ای ساده، پیراهن دکمه دار و جلیقه بپوشید.
- شلوار پارچه ای ساده، پیراهن دکمه دار و جلیقه بپوشید.