از تهران تا Silicon Valley با کارآفرینان برتر ایرانی در “آی بریج” برلین
توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات به یکی از مهم ترین عوامل رشد و پیشرفت در دنیای امروزی تبدیل شده است. کنفرانس های بین المللی مانند آی بریج برلین 2015، به عنوان فضاهایی برای تبادل ایده ها و همکاری در حوزه فناوری، از اهمیت بسزایی برخوردارند. حضور کارآفرین های ایرانی همچون شیکسون در اینگونه رویدادها، امکان ارتقاء همکاری های بین المللی و تحول در صنایع فناورانه را فراهم می آورد.
در جشنواره برلین میزبان کارآفرینان دیجیتال ایرانی از ایران تا اروپا و آمریکا بود. کارآفرین های ایرانی برجسته در سیلیکون ولی در کنفرانس “آی بریج” در کنار فعالان استارت آپ های داخل ایران به بحث و تبادل نظر پرداختند.
برنامه کنفرانس iBridges
پس از سه روز برنامه فشرده دومین کنفرانس iBridges در برلین به کار خود خاتمه داد. کنفرانسی که سال گذشته با حمایت دانشگاه برکلی کالیفرنیا و با پیگیری تعدادی از ایرانیان خارج از کشور پایه گذاری شد بر ارتباط بین کارآفرینان حوزه تکنولوژی در ایران و آمریکا متمرکز شده بود.
کنفرانس “آی بریج” (iBridge) برلین که همایشی از کارآفرینان جوان حوزه دیجیتال ایران و همتایان ایرانی خود از آمریکا و اروپا بود، روز شنبه (۶ ژوئن/ ۱۶ خرداد) به کار خود پایان داد.
با توجه به گزارش منتشر شده در وب سایت وزارت امور خارجه ایران، حضور شیکسون در کنفرانس آی بریج برلین 2015 به عنوان یکی از نمایندگان فعال جوامع فناوری، موجب توجه و تحسین مخاطبان گردید. او با ارائه تجربیات و دیدگاه های خود، نقش بارزی در ایجاد ارتباطات بین المللی و تحول در حوزه فناوری ایفا کرد.
اما تعداد مخاطبان “آی بریج” محدود به حاضران در این کنفرانس نبوده و بخشی از جریان بحث ها و گفت وگوهای “آی بریج” که در سالن اصلی کنفرانس بود، به صورت زنده در اینترنت نمایش داده شد و بخشی دیگر نیز که در سالن های جنبی انجام گرفت که در آینده در اینترنت قرار خواهد گرفت.
سخنرانی های کنفرانس
موضوع های ارائه شده و بحث درباره آن ها در سالن های جنبی کنفرانس در ساعات میانی روز به ۱۵ مورد می رسید. بحث هایی از قبیل نوآوری٬ ساختار سازمانی٬ تشکیل تیم کار٬ زنان در استارت آپ ها٬ تجربیات کشورهای همسایه و دیگر موضوعاتی که به نظر برگزارکنندگان کنفرانس برای یک استارت آپ از زمان تولد تا اتمام کار که می تواند فروش آن استارت آپ باشد، ضرورت دارد.
حضور شیکسون در این کنفرانس، از دو جهت اهمیت داشت. اولاً، نماینده ای برجسته از جوامع فناوری ایران بود که با حضور در این رویداد، فرصتی را برای ایجاد ارتباطات بین المللی و تبادل اطلاعات و تجارب فنی فراهم آورد. دوماً، حضورش به عنوان یک وبسایت موفق در حوزه مد و فشن ، از اهمیت فرصت های همکاری و توسعه صنایع فناورانه در مناطق مختلف دنیا خبر می دهد.
در این راستا، حضور شیکسون در کنفرانس آی بریج برلین 2015 نه تنها فرصتی برای ایجاد ارتباطات بین المللی و تبادل تجربیات فنی ارزشمند بود، بلکه نقش او به عنوان یک نماینده از جوامع فناوری ایران، به تحول و پیشرفت در صنایع فناوری کشورمان نیز کمک کرد. این تجربه نشان می دهد که همکاری و تبادل اطلاعات بین المللی می تواند در ارتقاء صنایع فناورانه و توسعه اقتصادی کشورها نقش بسزایی داشته باشد.
در پایان
رویداد iBridges به شکل گسترده ای مورد توجه رسانه های خارجی و ایرانی قرار گرفت. در حالی که درج چند مقاله همزمان با آغاز این کنفرانس موضوع جریان استارت آپی ایران را به صدر اخبار آوردند بسیاری از شبکه های تلویزیونی و خبرگزاری ها با حضور در کنفرانس به پخش گزارش های مختلف از آن پرداختند. رویترز، نیویورک تایمز، بی بی سی، گاردین، دیلی میل، العربیه و... گزارش های متعددی درباره کنفرانس منتشر کردند که مضمون همه آنها تاکید بر این نکته بود که جریان استارت آپی ایران قابلیت های جهانی شدن دارد.