شلوار زاپ دار، یکی از جدیدترین مدلهای شلوار بوده که در چند سال اخیر بسیار ترند شده است. اگر در کمد لباسهایتان چند دست شلوار لی قدیمی دارید که دیگر استفاده نمیکنید، میتوانید با استفاده از تکنیکها و روشهای سادهای که در این مقاله عنوان میکنیم آنها را به شلوار زاپ دار تبدیل نمایید.
اینکه مقدار زاپ شلوار کم یا زیاد باشد، بستگی به سلیقه شخصی شما دارد. همچنین میتوانید جهت مشاهده و اطلاع از قیمت انواع شلوارهای مردانه از جمله شلوار اسلش مردانه یا شلوار کتان به سایت شیکسون مراجعه کنید.
در ادامه برای یافتن پاسخ سوال چگونه شلوار را زاپ دار کنیم، همراه ما باشید. زاپ دار کردن شلوار با استفاده از تیغ موکت بری زاپدار کردن شلوار کار چندان پیچیدهای نیست و میتوانید با طی کردن مراحل زیر به صورت دقیق شلوار خود را زاپ دار نمایید. برای انجام این کار شما نیاز به قیچی، سوزن یا موچین، تیغ موکت بری و صابون خیاطی دارید.
- در قدم اول ابتدا باید شلوار را بپوشید و آن قسمتی که برای زاپدار کردن مد نظرتان است را با صابون خیاطی مشخص کنید. معمولاً برای زاپ دار کردن حد فاصل ۵ سانت بالاتر یا پایینتر از زانو را در نظر میگیرند. چون زاپ در این قسمت جلوه زیباتری خواهد داشت.
- یک تکه مقوا ضخیم یا یک تکه ورق آلومینیوم ضخیم را زیر شلوار قرار دهید تا از پاره شدن قسمت پشت شلوار جلوگیری شود. سپس با استفاده از تیغ موکت بری در محلهایی که با صابون خیاطی مشخص کردهاید، برشهایی ایجاد کنید. برای این منظور سعی کنید فاصله برشها از هم چند میلیمتر باشد که کار نهایی، زیباتر شود.
- در این مرحله با استفاده از یک جسم نوک تیز مثل سوزن یا موچین، نخهای تار و پود پارچه را از محلهای برش بیرون کشیده تا حالت ریش ریش پیدا کند.
زاپ دار نمودن شلوار جین به صورت مجلسی
اگر میخواهید شلوار لی خود را به صورت مجلسی زاپدار کنید، باید بگوییم که کار چندان دشواری نیست و کافیست طبق آنچه که در بالا گفته شد ابتدا شلوار خود را زاپ دار نمایید. سپس از یک پارچه گیپور در زیر محل زاپ استفاده کنید و آن را در آن محل بدوزید. نکته مهم در مورد استفاده از پارچه گیپور این است که حتماً رنگ آن متناسب با شلوار لی باشد. مثلاً اگر شلوار لی آبی یخی را زاپ دار میکنید، از پارچه گیپور سفید یا کرمی میتوانید بهره بگیرید. در حالی که برای شلوارهایی که رنگ تیرهتری دارند، استفاده از پارچه گیپور مشکی گزینه مناسبتری است.
زاپدار کردن شلوار لی به وسیله سمباده
شاید تصورش دشوار باشد اما زاپ دار کردن شلوار لی به وسیله سمباده، یکی دیگر از روشهایی است که میتوانید از آن برای این کار بهره بگیرید. در این روش نیز شما ابتدا باید محل مورد نظر برای زاپ را مشخص کرده و سپس آن را به وسیله قیچی یا تیغ موکت بری، برش دهید. در ادامه کار با استفاده از یک سمباده، روی محل برش بکشید. البته این روش باید حداقل به مدت ۳ دقیقه انجام شود تا کاملاً تار و پود شلوار از یکدیگر جدا گردد و حالت ریش ریش پیدا کند.
زاپ دار کردن شلوار با رنده یکی دیگر از ابزارهای راحت و در دسترس برای زاپ دار کردن شلوارجین ، استفاده از رنده است. در این روش نیز مانند تمام روشهای بالا، ابتدا مکان زاپ را روی شلوار مشخص کرده و سپس با استفاده از یک رنده روی محل مشخص شده بکشید. البته در این مورد باید از رندههای استیل با تیغههای تیز استفاده کنید تا نتیجه مطلوب حاصل شود. حداقل به مدت دو دقیقه این کار را انجام دهید تا قسمت مورد نظر ساییدگی پیدا کند و تار و پود شلوار لی نمایان شود.
زاپ دار کردن شلوار با کمک سیم ظرفشویی
اگر سمباده در دسترس ندارید، میتوانید از سیم ظرفشویی نیز برای زاپ دار کردن شلوار لی کمک بگیرید. در این روش بعد از مشخص کردن مکان مورد نظر برای زاپ و برش آن قسمت، سیم ظرفشویی را در جهات مختلف روی قسمتهای برش کرده، بکشید. البته مراقب نفوذ سیم ظرفشویی به دستتان یا گیر کردن آنها در لابلای پارچه باشید. با تکرار این روش به مدت ۳ تا ۴ دقیقه، بسته به ضخامت شلوار، میتوانید بخش مورد نظر را زاپ دار کنید.
نکاتی در مورد زاپ دار کردن شلوار جین
زاپ دار کردن شلوار کار چندان پیچیدهای نیست و با کمی دقت و تمرکز، میتوانید آن را انجام دهید. در ادامه نکاتی را بیان میکنیم که به شما در این کار یاری میکند.
- از آنجایی که معمولاً زاپ دار کردن را روی شلوارهای کهنه و قدیمی انجام میدهید، بنابراین بهتر است قسمتی را برای زاپ انتخاب کنید که ساییدگی دارد. رعایت این نکته باعث میشود تا هم مراحل کار زاپ دار کردن با سهولت بیشتری انجام شود و هم آن قسمت ساییدگی محو گردد و زیبایی شلوار شما حفظ شود.
- برای زاپ دار کردن شلوار به وسیله سمباده اگر میخواهید زاپهای عمیق ایجاد کنید از سمباده ۶۰ و برای زاپهای ظریف از سمباده ۱۵۰ استفاده کنید.
- پیشنهاد میشود هرگز از فرچه سیمی به جای سمباده یا سیم ظرفشویی استفاده نکنید. چون فرچه میتواند به تار و پود پارچه و نخهای زاپ آسیب برساند و جلوه خوبی نداشته باشد.
- با اینکه زاپ دار نمودن را میتوانید روی هر شلواری انجام دهید اما پیشنهاد میشود حتماً برای این کار شلوارهای سبک و نازکتر را انتخاب کنید.
- شلوارهایی که دارای قد ۹۰ و کوتاهتری هستند، برای زاپ دار نمودن گزینه مناسبتری نسبت به شلوارهایی که پاچه آنها بلندتر بوده و روی کفش میریزد، هستند.
کلام آخر
شلوار زاپ دار، یکی از مدلهای جدید شلوار بوده که خصوصاً در میان نسل جوان طرفداران ویژهای دارد. برای این منظور شما میتوانید از شلوارهای کهنه نیز استفاده کنید. تنها کافیست محل زاپ را مشخص کرده، با قیچی یا تیغ موکت بری، آن قسمت را برش دهید. در ادامه با استفاده از سمباده، رنده، سیم ظرفشویی، سوزن و موچین تار و پود پارچه را از هم جدا کرده تا حالتی ریش ریش ایجاد کنید.
برای مجلسی کردن شلوار زاپ دار باید در زیر قسمت زاپ، از پارچه گیپور استفاده نمایید.
اگر به دنبال خرید شلوار مردانه به صورت اینترنتی هستید، سایت شیکسون به دلیل تنوع بالای محصولات و قیمت رقابتی میتواند گزینه مناسبی محسوب شود. همچنین چنانچه در مورد خرید اینترنتی انواع محصولات از سایت شیکسون سوالی داشته باشید، میتوانید با واحد پشتیبانی مجموعه ارتباط بگیرید. ارسال به موقع و شرایط تخفیفاتی از دیگر ویژگیها و مزایای خرید آنلاین از فروشگاه شیکسون است.